Componente și mecanisme de echipamente de imprimare

INFORMAȚII GENERALE PRIVIND mașinilor de tipărire și materiale electrice
Scopul echipamente de imprimare este de a efectua procesul de imprimare, de exemplu, în mai multe exemplare de reaprovizionare prin aplicarea de cerneală cu materialul.
diagrama Figura 1.Strukturnaya de o mașină
tipar Diagrama în dreptunghiuri prezintă principalele componente ale tipar. Linia punctată indică nodurile care sunt în unele tipuri de mașini pot fi absent (Fig.1.)
Tipuri de prese
În funcție de tipul materialului prelucrat (banda derulată de pe o rolă sau foi alimentat din teancul) aparat numit respectiv, role și foi. Următorul semn de clasificare - configurația de imprimare și suprafețele imprimate. Mașini în care ambele suprafețe de imprimare plană de lucru, numit placa. Mașini în care suprafața de lucru a plăcii de imprimare este plat și cilindrice presare suprafață, numit flatbed. Masina, care imprimă autoritățile sub formă de cilindri, denumit rotativ (Figura 2). În funcție de numărul primit la foaia in masina, vopsele este numit multi-color sau alb-negru. Și masini de debitat platou rula doar mașini monocromatice sau semi-automate de prelucrare a materialelor foi. Mașini rotative sunt construite exclusiv sub formă de mașini pentru imprimarea pe o foaie sau bandă de materiale. În acest utilizate pe scară largă ca masina monocromatica si policrom. Mașini Multicolor, alcătuite din același tip de grupuri de tipar monocromatice sunt numite în secțiune și mașină multicolor conține un cilindru impresie comun în jurul căruia celelalte cilindrii sunt instalate sunt numite planetar. Și mașinile de tăiere flatbed sunt construite pentru imprimare mare moda si rotativ - pentru mare, offset si procesele de imprimare gravură. Mașini rotative sunt construite ca o singură față și față-verso, în care materialul sigilate simultan sau succesiv pe ambele părți.
Fig. 1.2. Clasificarea mașini de imprimare
În ciuda simplitatea aparenta de construcție a platanului de imprimare și Platou, slabele lor, experiența istorică a designului lor, acumulată pe parcursul decenii, rămâne relevante și utile. Platen apasă mașinile de imprimare a acestui tip este format din două părți masive turnate Thaler și numit creuzet, fiecare dintre care are o suprafață de lucru plană (Figura 3). Prese Platen sunt data de imprimare de format mic de producție foaie monocrom destinat în special; ziare de mare circulație, papetarie, invitatii, mese, precum și de format mic de produse multi-color, cu multiple le executați cu înlocuirea de forme de imprimare.
Figura 3. Schema de creuzet de imprimare
La fix montat vertical Thaler 1 atașat formă F, și pe un creuzet de 2 mobile - 3. tava de alimentare din pătură sau aplicată manual la creuzet 4 așa încât să se sprijine pe marginea inferioară a opritorului inferior 5. Alinierea cric 5 7. Kraskonakatnye produsă role împingător 6 se extind de-a lungul matriței, acoperirea suprafeței elementelor de imprimare cu cerneală. Mașini de tăiere sunt construite sub forma unor automate și semi-automate. Mașini echipate cu imprimeuri feeder și dispozitivul de captare și vyklada le pe masa de livrare.
Masina Platou.
Luați în considerare principiul mașinii flatbed (Figura 4). Solid Thaler 1 reciprocates de-a lungul mișcarea aparatului. Thaler seta tipărirea placă 2, care în timpul mișcării sale trece pe sub rolele de cerneluire 3, unde este vopsea aplicat. În același timp, masa de 6 după aliniere în cleștii 5 cilindri de imprimare 4 este alimentat o foaie de hârtie. Într-un moment taler de placa de imprimare este potrivit pentru imprimarea cilindru cu hârtie (accident vascular cerebral), acesta din urmă este coborât prin implementarea atacul. Presiune Vopseaua se duce în jos pe hârtie, și foaie de sigilat este transferat la trântă lanț transp...

1 - 12 | înainte