Kontrolnyaa lucru pe Gatit

CUPRINS

4. Prelucrarea varză și ceapă legume, utilizați în gătit ................................................ .2

14. Descrieți prepararea produselor semifabricate pentru produsele alimentare" Pike umplute" și" Pike фаршированная»…………………………………………………………………………………………………………………………………………….5

74. paste: sortiment, reguli de pregătire și depunere, termeni și condiții реализации………………………………………………………………………………………………………………………………………………………6

84. Carne de vită porțiuni de prajit: sortiment, normele de pregătire și depunere, termeni și condiții реализации……………………………………………………………………………………………………………10

104. Caracteristici de pregătire și prelucrare a cărnii ................................................ ..14 banchet

Listă de second-hand литературы………………………………………………………………………………………………………………..15

4. Prelucrarea varză și ceapă legume, folosiți în bucătărie.

Legume crucifere

Varza, roșu-cap și Savoy Varza curatata. Pentru a face acest lucru, la partea de jos (știuleții) împodobite top frunzele îngălbenite și murdare și a le elimina. Daca frunzele sunt parțial deteriorate, apoi au tăiat locul putred. După aceea, cap spălat, se taie in jumatate, se taie tulpinile și a tăiat pentru toate mesele, cu excepția snitel, sarmale și cap sarmale. În acest ultim caz, optând pentru un produs libere cu frunze mari netede și tulpini sunt eliminate din tot capul de varză. Pregăti mai bine varza de gătit frunze individuale, în timp ce nu se mai tem că frunzele interioare ale capului rămân insuficient. [3, c.123]

Următoarele sunt forme de feliere varză.

Squares (Dame). Tăiat Varza în jumătate, fiecare jumătate a tulpinii tăiat (fig. 7) și se taie pe lungime in fasii 2-2,5 cm, iar apoi se taie fiecare bandă transversal pătrate.

Varză brut este utilizat pentru supă, tocană de legume, borș naval.

Paie. Jumătăți de șef de varză roșie și sculptate-poykapusty coceni reușește inca 2-3 bucăți și tocat paie. Când aparatul este suficient pentru a tăia capul Concasor în jumătate și se îndepărtează tulpinile.

Varză brut este utilizat pentru ciorbă (cu excepția Navy) ING; salate și foc (ca o garnitura pentru preparate din carne).

Varză roșie brut este utilizat în salate și ca o garnitura (amestecat cu sare și asezonat cu oțet varză roșie devine rosu aprins).

Calitate Conopida ar trebui să aibă șefi mari dense de varză cu carne alba. Acest varza este folosit pentru gătit mâncăruri. În cazul în care șefii slabe de varză, utilizarea lor pentru supe și garnituri.

La prelucrarea la șef de varza taiate tulpini de 1-2 cm sub începutul capului ramură a evita ruperea inferior Kocheshkov, scoateți frunze verzi și împodobite cu un cuțit sau site-uri de spatulă contaminate. Varză prelucrate înmuiate în apă sărată rece (60 g de sare la 1 litru de apă) timp de 60 de minute., Târî până apară în omizi Kochanov și viermi. Apoi, varza se spală și alimentat la un tratament termic. Pentru a verifica dacă omizi sau viermi complet eliminate, varză pune pe o foaie de copt si se toarna maneta în jos la fluxul său subțire de apă fierbinte. În acest caz, toate paraziții crawling.

Varza de Bruxelles este o tijă cu un buchet de frunze la partea de sus și cu mici Kocheshkov în axils frunze. Pe înt...

1 - 10 | înainte