Istoria putere în Rusia vechi

Istoria putere în Rusia

Putere rus în cele mai vechi timpuri

O zonă vastă a puterii națională rămâne în continuare una dintre laturile cele mai impresionante ale culturii de zi cu zi rusesc. În ciuda schimbarea mai multor formațiuni socio-economice, identitatea națională este dat persistent numeroase și persistent de-a lungul istoriei poporului de tradiție.

Principalele caracteristici ale puterii formatoare asociate în principal cu producția și distribuția de produse alimentare, sunt unul dintre factorii care influențează acest domeniu vitale a culturii populare. Cu toate acestea, tradițiile populare, datorită proprietăților inerente organic de stabilitate și volatilitate persistă într-un mediu în schimbare, transmisă din generație în generație, fie în forma lor nealterată, sau toate versiunile noi și noi adaptate la realitate.

Principalele caracteristici ale produselor alimentare tradiționale rusă, precum și alte popoare datează din cele mai vechi timpuri. Formarea lor este în primul rând asociată cu o anumită linie de activitate, este în mare măsură determinată de condițiile naturale ale habitatelor din aceste popoare. Este cunoscut faptul că economia rusă din Evul Mediu este dominat de agricultura cereale, dezvoltarea horticulturii și agriculturii completarea animalelor. Rolul proeminent până în secolul al XIX-lea a jucat un pescuit și colectare fructe de pădure, ciuperci și plante aromatice, și parțial de vânătoare pentru animalele sălbatice, care în timp se foarte mult reduse.

Natura complexă a economiei ruse în perioada feudalismului determinata, in principal o gamă destul de largă de produse alimentare consumate de către toate sectoarele societății. Desigur, consumul a fost de departe de a fi uniformă. În bogat și nobil, a avut o oportunitate de a face utilizarea extensivă a schimburilor locale și interregionale, mâncarea era mai diverse. Gama de ei a crescut, de asemenea, ca urmare a importate din străinătate produse comestibile. Practic aceeași populație, țărănimea, sub conducerea lui stil de viață naturale pentru a mânca acest tip de auto-produs și ar putea fi achiziționate de la o piață locală. Deoarece produsele alimentare de țărani într-o măsură mai mare decât hrana claselor dominante, diferite uniformitatea și-au marcat destul de caracteristici locale, locale.

Câțiva chiar și atunci locuitorii orasului, inclusiv diviziunea socială a muncii a fost mult mai profund decât în ​​localitate, în parte, de asemenea, pentru a obține alimente pe fermele lor, ceea ce a dus la mai mici decât țăranilor, suma a depins în parte powered by zonele rurale înconjurătoare, precum și într-o măsură mai mică-. din import străină de

Modificări în dieta au fost asociate cu schimbările socio-economice direct cu modificări în activitatea economică a populației, în special în legătură cu dezvoltarea de noi domenii, în special în legătură cu introducerea de noi culturi, dezvoltarea sau atenuare a unui anumit sector industrial, precum și extinderea diviziunii sociale a muncii și intensificarea schimbului. Cu toate acestea, de-a lungul modificările Evul Mediu în alimente este lentă, în special în rândul țăranilor.

Puterea în oraș și în
rural
Pentru mese casual, aproape toate familiile din mediul urban trebuie să fie achiziționate prin intermediul unei rețele de Guvern Comerț. Piata din cauza costurilor ridicate și dezvoltare săraci este încă oferi doar o sursă suplimentară pentru a se asigura că familiile de produse comestibile, în special de sezon, elemente de utilizare viitoare, precum și să îndeplinească cerințele necesare (pentru pacienți, copii, și altele.) Or gusturi amatori. Ajutor pentru populația urbană (Rusia ...

1 - 5 | înainte