Documente de transport programate, se aplică transportului aerian

Ministerul Transporturilor al Federației Ruse

Saint Petersburg Universitatea de Stat a Aviației Civile
control lucru

pe disciplina

Organizare serviciu în transportul aerian

Subiect

Regular documente de transport, se aplică transportului aerian


finalizate:. Satsik MV


Sankt Petersburg

2010


Regular Documentație Transport


de ocazie când MVP pentru trecerea formalităților administrative plecare/sosire în conformitate cu ICAO Anexa 9 Simplificare formalități IMP .

In Această documentație include;

- Manifest (general declarație);

- manifest de pasageri (pasageri manifest);

- foaie de marfă (cargo manifest);

- o declarație sumară de boot (încărcare de coli).

1. Manifest ( GENERAL DECLARAȚIE )


Pentru a se completa atunci când pleacă de aeronave în cantitatea necesară pentru prezentarea la sosirea pe aeroport tranzit sau de destinație, precum și pentru un baston releu, până la punctul de zbor. Declarație pregătite pentru a îndeplini cerințele autorităților locale.

In Punct Declarația:

- numărul de pasageri la bord (dacă este necesar de către autoritățile locale, sau în cazul în care bord nu manifest de pasageri);

- marcaj pe rezoluția să urmeze în următoarea țară de destinație după prima plantare;

- Declarația sanitar (declarație de sănătate) prezența bolilor infecțioase pasagerilor bord, în cazul în care nu există, scrie ( NIL )

.

Semnat de Declarația de sănătate membru responsabil al echipajului, precum și o declarație generală În general - căpitanul sau reprezentantul companiei aeriene. La Plecare din străinătate pentru a umple declarație generală poate fac pe forma Agentul general (linii aeriene care deservesc).

2. Pasagerilor Manifest ( CĂLĂTORI MANlFEST )


Conține Date numele si prenumele pasagerului, numărul de serie al biletului de pasageri, numărul de bagaj/excedentul de bagaj, tag-uri de bagaje disponibil. ÎNTR-O partea inferioară a manifestului indică numărul final de pasageri înregistrate până la acest punct. Manifest de pasageri pregătirea aeroportul de plecare intr-o cantitate necesară pentru a furniza la sosirea autorităților guvernamentale destinațiile de pasageri relevante. Manifestă pasageri sunt umplute pentru fiecare bun în parte. La cerere Autoritățile locale pot vizualiza lista pasagerilor de tranzit pasageri în puncte de tranzit. La cererea autorităților din Jeddah și Mecca, pentru clearance-ul pentru transportul de pelerini în timpul Haj Hajj umplut MANIFEST, care, în plus față de de plătit sex și naționalitatea pasagerului. HAJ MANIFEST la cerere și Jeddah Mecca este format din 15 zkzemplyarov. La aplicarea sistem de control automatizat al transporturilor, manifest de pasageri este generat automat și trimis prin canale de comunicare pentru destinații pasagerilor. Când pleacă de la aeroporturi poate fi utilizată în străinătate Formele Pasagerilor Manifest agent general (servire companiile aeriene).

In unele cazuri, companiile aeriene au convenit pe lista de transferuri de pasageri destinație de telegraf, apoi manifestul de pasageri la bord soarele nu face este eliberat.

3. Carnet ( mărfuri vădită )


Pentru a se completa la aeroportul de plecare pentru fiecare element aterizare separat, indicând:

- Numărul zborului, data de plecare, transportatorul, tipul și numărul de Soare, № punct pe traseu de livrare, scop;

- Numărul de scrisoare de trăsură, num...


1 - 4 | înainte