Chiuvete

Federal Agenția educație

siberian Automobile și Road Academia

(SibADI)

Departamentul: de căldură și motoare termice


de control Lucrați

Subiect: Flushing fluid

finalizate: Agapov E. H.

Grupa: DMZ-07Z1

№ Zach. Dna carte 10-01

Verificare: Ponomarenko C


2010 г.

Content


Introducere

camera de ardere Flushing

Sisteme de lubrifiere de spalare

Spălarea sistemul de răcire

Concluzie

Carti de ocazie


Introducere


În timpul funcționării vehiculul ca urmare a expunerii la o varietate de factori (expunere loturile, vibrații, umiditate, fluxul de aer, particulele abrazive în contact cu pe vehicul de praf și murdărie, efectele temperaturii, și așa mai departe. n.), are loc deteriorare ireversibilă a stării tehnice asociate cu îmbătrânirea și deteriorarea materialului, precum și schimbarea anumitor proprietăți (elasticitate, Plasticitate, etc ..).

Schimbarea tehnice condiție a masinii ca urmare a funcționării componentelor și mecanismelor sale, influență Condiții de depozitare și mașini externe și de factori aleatorii. Prin aleatoriu factori includ piese defecte ascunse ale vehiculului, design și suprasarcină t. n.

Principalele constant motive valabile pentru modificarea starea tehnică a mașinii, atunci când este funcționare este de uzură, deformare plastica, oboseala deteriorare, coroziune, precum și schimbări fizice și chimice ale componentelor (Aging).

Wear - un proces fractura și separarea de pe suprafețele de părți de (sau) acumularea materialului și deformare permanentă atunci când frecarea, care se manifestă într-o schimbare treptată dimensiune și (sau) formă de a interacționa piese.

Nu sunt uscate și frecare fluid. Când frecare frecare uscată suprafete de piese comunica direct cu fiecare alte (de exemplu, frâne de fricțiune blocuri de tamburi de frână sau a discurilor sau disc ambreiaj frecare pe volant). Acest tip de frecare este însoțită de creșterea uzurii prin frecare suprafețele pieselor.

Când lichidului (sau hidrodinamice) frecare între suprafețele de frecare ale pieselor create strat de ulei de peste microroughnesses suprafețele lor și a le împiedica contact direct (de exemplu, lagărele arborelui cotit în timpul operație starea de echilibru), care reduce dramatic uzura. Practic la locul de muncă cele mai multe dintre mecanismele mașinii de mai sus principalele tipuri de frecare în mod constant supleant și transforma în reciproc, formând specia intermediare.

Principalele tipuri de uzura abrazivă sunt, oxidativ, oboseală, eroziune, și purta, de asemenea, la uzură, freting fretinge și coroziune. Pentru a evita Toate acestea trebuie să fie diagnostic la timp a tuturor sistemelor și mecanisme și pentru a monitoriza calitatea de combustibili și lubrifianți.

Cu toate acestea, chiar de lichide de înaltă calitate pot pierde repede proprietățile lor dacă înainte pansament nu a fost este un sistem curat sau umplerea rezervorului.


 

Camera Flushing ardere

Principalele indicatori operaționali și calitativi ai benzină includ:

· nbsp; performanțele sale volatilitate;

· nbsp; detonație rezistență;

· nbsp; dispoziție de formarea carbon.

Primul indicator determină proprietățile de pornire de benzină și stabilitatea fizică.

Rezistența detonare benzină reflectă capacitatea sa de a rezista aprindere când arbitrară compresie. Antiknock ridicat benzină prevede normale sale combustie în toate condițiile de funcționare a motorului. Indicator de...


1 - 7 | înainte