Formele moderne de credit

Ministerul Educației și Științei

stat federal instituția de învățământ superior profesional Educațională Autonomă

Sankt Petersburg Universitatea de Stat din Industria Instrumentation

Catedra de Economie și FINANTELOR


Cursuri

formele moderne de credit

privind disciplina: CST
Conf șef., Cand. echiv. și Fin. VA Varfolomeeva

lucru finalizat studentul YS Anushkina

St Petersburg a 2013

Content


Introducere

Capitolul 1. Partea teoretică a temei forme moderne de credit

1.1 Repere relațiilor de credit

1.2 Natura și funcția de credit

1,3 Elemente de credit

1,4 forme moderne și tipuri de credit

împrumut 1.4.1Formy

1.4.2 Tipuri de credite

1,5 tendințele de dezvoltare a relațiilor de credit în Rusia

1.5.1 Tendințe generale în dezvoltarea sistemului de credit modern Rusia

1.5.2 Problematica și perspectivele de dezvoltare a sistemului de credit de Rusia

1.5.3 Statistica împrumut

Capitolul 2. Calculul plăților particularilor cauțiune creditele de consum

Concluzie

Referinte


Introducere


Odată cu dezvoltarea producției de mărfuri, atunci când banii începe să funcționeze ca un mijloc de plată și schimbul de bunuri - Bani - Commodity ia forma de Mărfuri - Obligația - Money, adică cu un decalaj de timp între vânzarea de bunuri și primi plata pentru ea, nu sunt de creditare bani. Ei efectua o obligație care trebuie să fie soluționate printr-o perioadă predeterminată de timp. În acest sens, există relațiile financiare și de credit, care reglementează latura juridică a acestei forme de plată.

Împrumutul este una dintre cele mai importante categorii de economie. Lucrările sale sunt dedicate studiului clasicii marxismului, o mulțime de muncă numeric de economiști sovietici și străini. Cu toate acestea, acest subiect este relevant, deoarece relațiile de credit în condiții moderne, au ajuns la dezvoltarea maxima. Laquo; În prezent, nu vorbim despre o creștere constantă a volumului de capital bani, cu condiția ca un împrumut, dar, de asemenea, pentru a extinde subiectele relațiilor de credit, precum și diversitatea tot mai mare a operațiunilor se raquo ;.

de credit furnizează capital mai repede ambalaj ca pentru mărfurile achiziționate pot fi plătite ulterior, precum și o majorare de capital prin atragerea de fonduri de la alte companii și bănci.

În toate formele de proprietate este tot o nevoie de împrumut, pentru operațiunile și profit acestuia.

Capitolul 1. Partea teoretică a temei forme moderne de credit


de credit (de la lat de credit -. El crede) -. Un împrumut de bani sau bunuri furnizate de către creditor debitorului cu privire la condițiile de rambursare, mai ales la plata dobânzii de către debitor pentru utilizarea unui împrumut

Apariția creditului este direct legată de sfera de schimb în diviziunea socială a muncii, în cazul în care proprietarii de mărfuri se confruntă reciproc în calitate de proprietari care sunt gata să intre într-o relație reciproc avantajoasă. Credit apărut pentru prima dată în condițiile în care au existat deja relații de mărfuri de bani. Existența unor relații monetare înseamnă că agenții economici sunt izolate unele de altele. Preparate fiecare dintre ele în procesul de producție și de circulație face circuit individual asociat cu circuitul întreprinderilor și organizațiilor și manipulare a fondurilor de state și populație.

Independența circuitelor individuale conduce la o diferență de timp de nevoi, de exemplu, unii subiec...


1 - 20 | înainte