Eliminarea de fonduri într-un cont bancar

Ministerul Educației

Universitatea de Stat din Ingușeția

CPC" Jurisprudenta»


Cursuri

TAGS: Ordonanța de fonduri într-un cont bancar


Dl. Nazran, 2013

plan de


Introducere

Capitolul 1. Conceptul și natura juridică a contractului de conturi bancare

. 1 Conceptul și obiectul contractului de cont bancar. Tipuri de conturi

. 2 Drepturile și obligațiile părților implicate

. 3 Ordinea debitarea fondurilor din contul

Capitolul 2. Ordinul fondurilor într-un cont

obligațiilor de decontare. 1

. 2 Certificatul de dreptul de a fondurilor într-un cont

Referințe

cont bancar cash la sediul nostru


Introducere


Stadiul actual de dezvoltare a societății noastre, plin de complexe și contradicții, pune problema de avocat rus analiză științifică a instituțiilor juridice, legislația și practica de drept civil. Este evident că, fără bancar sistem nu poate exista în economia mondială modernă.

Contul bancar este unul dintre principalele tipuri de relații, băncile de mediere atragă fonduri ale întreprinderilor. Adoptarea a doua parte a Codului Civil al Federației Ruse a determinat tendința de reglementare a relațiilor în acordul de cont bancar între legislativ, mai degrabă decât de lege. O mare importanță practică au motive să scrie pe bani din cont. Pentru șef bancă printre ei sunt ordine clientului.

pregnanta special și chiar scandalos achiziționat recent un certificat de dreptul de fonduri în bancă cont de practica de aplicare a normelor prevăzute la art. 855 din Codul civil, precum și diversele interpretări sale a provocat o rezonanță mare în rândul nu numai avocați, dar și politicieni.

Aceste aspecte fac problema reglementării legale a ordinii de fonduri într-un cont bancar, este deosebit de relevant în perioada modernă.

Scopul principal al acestei lucrări curs este de a studia natura juridică a contractului de conturi bancare și fondurile de eliminare din contul bancar.

Realizarea acestui obiectiv este atins prin următoarele obiective:

pentru a caracteriza noțiunea de acord cont bancar, obiectul contractului și să ia în considerare tipuri de conturi;

explora drepturile și obligațiile părților implicate;

ia în considerare succesiunea debitarea fondurilor din contul;

pună în aplicare luarea în considerare a obligațiilor de decontare;

vezi chiar la ordinul fondurilor deținute într-un cont.

În scris acest lucru desigur folosit legislația în vigoare a Federației Ruse și mai ales Codul Civil al Federației Ruse, comentarii partea a doua a Codului civil, sistemul juridic, pe Internet, precum și publicarea unui număr de autori din literatura de specialitate, de educație și periodice, dedicat problemelor de reglementare juridică a acord cont bancar.Capitolul 1. Conceptul și natura juridică a contractului de conturi bancare


. 1 Conceptul și obiectul contractului de cont bancar. Tipuri de conturi


cont bancar - în prezent pe scară largă fel de contract, după încheierea care, cetățenii și persoanele juridice se pot confrunta cu diverse dificultati. Propun să ia în considerare acordul cont bancar cu pozițiile legislației ruse.

Legislația actuală consideră că acordul cont bancar ca un tip independent de contract, dedica un capitol separat pentru ea. La art. 845 din Codul civil prevede următoarea definiție a acesteia: conform contractului de cont bancar, banca este de acord să accepte și credit la un cont în clientul (titularul de cont), fondurile pentru a ...


1 - 11 | înainte