Dezvoltarea de asigurări agricole în Rusia


Cursuri

Dezvoltarea asigurărilor agricole în Rusia


Cuprins


Introducere

Capitolul 1. Aspecte teoretice ale asigurărilor în agricultură

1.1 Concepte de Asigurări

1.2 înțeles și tipuri de asigurare în agricultură

1.3 Metode de determinare a daunelor și rambursarea de asigurare

Capitolul 2. Dezvoltarea sistemului de asigurări agricole

2.1 Sistemul actual de asigurări agricole în Rusia

0.2 Principalele probleme ale organizației de asigurări agricole cu sprijin de la stat

Perspectivele 0.3 de dezvoltare a sistemului de asigurări agricole

Concluzie

REFERINȚE

sectorul agricol despăgubirea de asigurare daune


Introducere


Mediul de orice afacere are loc în condiții de risc și incertitudine. Agro-industrie este deosebit de riscant mediu, ca printre multe riscuri prezintă o foarte periculos și cea mai mare influență asupra rezultatelor finale ale producției și activitățile financiare -. Riscurile naturale și climatice

În fiecare an, producția agricolă este pierderi enorme de catastrofele naturale din: grindină, vânturi puternice, fluctuațiile anormale de temperatură, ploi torențiale, inundații de primăvară și alte situații de urgență. Principalul motiv pentru daune de producție agricolă recurente secetă. În acest caz, prejudiciul economic, ca urmare a acestor circumstanțe nu este doar comparabilă cu scara performanței financiare a fermelor, dar uneori le depășesc. Cu toate acestea, asistenta de la bugetul federal pentru 2004. a fost pagube economice mult mai puțin și a avut, în plus, o tendință de scădere constantă. Și din 2004., Repararea prejudiciului organizațiilor agricole în general anulate.

Efectele combinate ale celor tradiționale pentru riscuri comerciale (industriale, financiare, comerciale) și necesită întreprinderile agricole specifice în sistemul de interese și priorități puse în primul stabilității loc acestora și rezultatele garantate.

toată perioada de reforme în agricultură Rusia au diferit în mai multe moduri de gestionare a crizelor de aceste riscuri. Dezvoltarea diferite scheme și opțiuni de reorganizare a întreprinderilor agricole, restructurarea datoriei și întreprinderilor lor. Pune în practică redresarea financiară diverse programe. Toate aceste măsuri pot fi văzute ca mecanisme sau evitarea, sau reținere la sursă sau reducerea riscurilor agricole, dar nu transferul lor. Asigurări ca un instrument eficient de transfer a riscurilor nu este folosit aproape, dar este esențială pentru creșterea stabilității financiare și menține profitabilitatea întreprinderilor agricole.

Dezvoltarea efectivă a unui instrument esențial pentru reglementarea producției agricole, asigurare, facilitată de faptul că sprijinul guvernamental nu are un impact negativ asupra eficienței comerțului internațional. Sprijin de stat pentru securitate, în conformitate cu normele OMC inclus în grupul coșul verde și, prin urmare, exceptate de la angajamentele de reducere. În ciuda relevanței temei de asigurări agricole riscuri, în special asigurarea culturilor, precum și necesitatea de sprijin de stat, există multe probleme care inhibă și adesea pur și simplu distorsionează adevăratul sens al acestei categorii economice. Încă nu definesc obiectivele și strategia de dezvoltare a asigurărilor clare în sistemul de reglementare a producției agricole.

Scopul lucrării curs -. Studia dezvoltarea de asigurări agricole în Rusia

Obiectivele lucrării curs:

dezvăluie aspectele teoretice ale asigurări agricole,

studia dezvoltarea sistemului de asigurări agricole.

Sc...


1 - 21 | înainte