Dezvoltarea CASCO într-un mediu concurențial

Cursuri

asigurare CASCO Dezvoltarea într-un mediu competitiv
împlinit: student la Universitatea de Stat din Moscova

Rata

Finanțe și credit

Anastasia V. Krotov

Supervizor:

Olga Kudryavtseva Arkadevna
Moscova

Dl.

Content


Introducere

. Aspecte teoretice de asigurare Casco

. Analiza de asigurare Casco

. 1 Analiza de asigurare de transport

. 2 Analiza primelor de asigurare spațiu-CASCO și plățile în Federația Rusă

. 3 Analiza primelor de asigurare spațiu-CASCO și plățile în Districtul Federal Volga

. 4 Analiza societățile de asigurare implicate în asigurare Casco

. Dezvoltarea de asigurare Casco într-un mediu competitiv

. 1 prognoză de asigurare Casco

. 2 Comparație CASCO

. 3 Analiza problemelor din Hull Asigurări

Concluzie

Referințe


Introducere


Asigurari auto - de asigurare a vehiculului. Compania de asigurări în cadrul unui contract se obligă să despăgubească clientul (asigurat) pierderile din suma asigurată, care pot apărea ca urmare a unei daune, pierdere totală sau pierderea a vehiculului asigurat ca un întreg sau a unor părți ale acesteia. Acest lucru poate apărea din cauza unui accident (coliziune, de impact, înclinare, toamna), incendiu, dezastre naturale, furt și așa mai departe. Ca o regulă, contractele asigurător pentru proprietarii de asigurare și de vehicule, precum și cei care călătoresc prin proxy, și cu chiriasi. Nu orice masina poate fi asigurat? Unele companii de asigurări asigura masini care se afla sub '92 cauză; alții nu iau de transport asigurare, care a fost în funcțiune 6 ani, cu toate acestea, cu excepția cazurilor când mașina a făcut o actualizare importantă. Programele de asigurare, în plus față de plățile în caz de accident, de asemenea facturile de reparații auto pentru serviciu, cu care asiguratorii au contracte, iar în cazul în care societatea de asigurări recomandă să se aplice, deși pentru client este întotdeauna dreptul de a alege. Datele privind stațiile de servicii, cu condiția anumite beneficii pentru asigurații - coadă de reparații auto, unele reduceri. În ceea ce privește prima anuală de asigurare, depinde de ce clasă ai asigura o mașină, de uz casnic sau importate, un an de lansare, ceea ce este experiența dumneavoastră de conducere, cât de mulți oameni li se permite să gestioneze, etc. În medie, este de 3-9% pentru masina de interne de autoturisme straine - 6-12% din suma asigurata cu o deductibile minim. Pentru segmentul auto premium, prima de asigurare auto sport este mai mare, deoarece acestea sunt considerate vehicule de mare risc.

În conformitate cu normele de vehiculul rutier este un dispozitiv proiectat pentru transportul de persoane pe drumuri, produsele sau echipamentele instalate pe acesta.

asigurător, în conformitate cu legea sunt persoane juridice de orice formă organizatorico-juridică în conformitate cu legislația Federației Ruse, stabilite să desfășoare activități de asigurare și primite în modul prevăzut o licență de a se angaja în activități de asigurare. Acte legislative poate fi limitată la crearea persoane juridice străine și cetățenii străini ai companiilor de asigurări din Federația Rusă. În plus, asigurătorii nu pot fi direct implicați în producția, comercializarea și activitățile de brokeraj și bancare.

Asigurații pot fi persoane juridice și persoane fizice capabile care au încheiat contracte cu asiguratorii sau de polițe de asigurare, care sunt în conformitate cu legislația. Ei au dreptul de a încheia contracte de asigurare de terți și ...


1 - 14 | înainte