Relații de credit din Bielorusia

Introducere


Nevoia de relații de credit a apărut mult timp în urmă, când unii subiecți au fost fonduri neutilizate temporar, și celălalt care sunt foarte lipsesc. [8. 181.]

Scopul acestei lucrări este de a studia organizarea de creditare în Republica Belarus, caracteristicile și problemele sale, precum și găsirea de soluții pentru acestea. Obiectivele de a atinge acest obiectiv este de a examina natura împrumutului și valorile sale, caracteristicile și tipurile de credite, rolul creditului în economia de piață a Republicii Belarus și modalități de a îmbunătăți.

În ultimii ani, economia din Belarus a crescut semnificativ valoarea împrumutului. Cercetare de fond este determinată de necesitatea de a dezvolta și de a îmbunătăți sistemul de credite în Republica Belarus. Subiectul studiului este esența conceptului de relații de credit și de credit. Obiectul de studiu -. În special dezvoltarea unor relații de credit și de credit în Republica Belarus

tranzacțiile de credit sunt baza operațiunilor active ale băncilor comerciale ca:

) succesul lor conduce la un venit de bază, promovează siguranța și soliditatea băncilor, ca o consecință a eșecuri în creditare este ruina și falimentul lor;

) băncilor să acumuleze proprii, împrumutate resurse pentru creditarea întreprinderilor și gospodăriilor, care contribuie la dezvoltarea economică a țării;

), această activitate de punere în aplicare cu succes este profitabil pentru toți participanții, instituțiile de credit, debitorii și a societății în ansamblu.

Creditul este obiectivul principal al plasării lor fonduri proprii și împrumutate ale băncilor. În condițiile de piață de gestionare un împrumut bancar este principala formă de credit.

aspecte problematice este disponibilitatea de riscul de credit și valutare. Prin urmare, o atenție specială atunci când scrieți lucrarea a fost dat la starea de creditului bancar în Republica Belarus, a analizat indicatori statistici ce caracterizează dinamica pentru a îmbunătăți calitatea portofoliului de credite.

Mulți economiști și oameni de știință angajați în teme de cercetare de creditare. Multe publicații și articole literare dedicate studierea problemelor și problemele creditării bancare din cauza relevanță incontestabilă a subiectului în condiții moderne.

În scris acest lucru desigur utilizate manuale următoarele Autor:. Baydukova NV Kravtsov GI Lutokhina EA alții

In plus, folosesc surse de pe Internet, la fel ca în rețeaua globală, puteți găsi cele mai recente date, în special pe partea practică. Au fost, de asemenea, o sursă importantă de articole publicate în ziare și reviste din Belarus și din străinătate.

În primul capitol al acestei lucrări curs comunicat în prealabil conceptele de bază ale împrumutului, caracteristicile sale, tipurile și principiile de creditare.

În al doilea capitol acoperit condițiile de creditare și analiza sistemului de credit.

În al treilea capitol -. Valoarea creditului pentru economie, probleme, perspective și direcția de dezvoltare a creditului în economia de piață a țării1. Esența împrumutul în economia de piață


0.1 Conceptul de credit, natura și caracteristicile

economiile de piață de credit debitor

Într-o economie de piață, banii trebuie să fie în circulație constant. Temporar fonduri inactiv ar trebui să curgă de piață de împrumut, se acumulează în instituția financiară, iar apoi du-te în acțiune în mod eficient, plasat în acele sectoare în care există o nevoie de investiții suplimentare.

În literatura economică modernă, există două interpretări principale ale originea cuvântului" credit". Unul a...


1 - 21 | înainte