Carduri de credit, rolul lor în circulația monetară a Federației Ruse


Carduri de credit, rolul lor în circulația monetară a Federației Ruse

Carte de plastica a emisiilor de dobândire

Introducere


relevanța lucrărilor efectuate este că cardurile de credit sunt o parte integrantă a circulației monetare moderne în Federația Rusă, precum și emiterea de organizare și de destinație în SA" rus Standard Bank" este unul dintre principalele servicii oferite de emitent.

În consecință, studiul de aspecte teoretice și practice legate de particularitățile de carduri plastice bancare și este un real științific -. Sarcină practic

În prezent, un număr mare de bănci comerciale oferi o oportunitate de a emite carduri de credit pentru clienți. Posesorii de carduri de credit au mai multe oportunități și o serie de beneficii.

De exemplu, aceasta ar putea include posibilitatea de a utiliza fondurile împrumutate la discreția lor, fără restricții, desigur, în temeiul acordului de împrumut cu o instituție financiară, și nu este nevoie să se aplice de fiecare dată un nou acord de împrumut pentru obține un împrumut pe carduri doar a crescut limita de credit. Fără îndoială, nimeni nu susține cu comoditatea de a folosi carduri de credit.

Un alt aspect pozitiv al utilizarii acestui tip de carte -. Acumularea de interes doar pentru suma care a fost îndepărtat cu achiziționarea anumitor bunuri cu cardul

Nu toată lumea este de gând să transporta sume mari de bani, mult mai ușor de a face bani pe card, care este protejat de o parolă.

Scop -. Analiză a funcționării pieței card de credit și rolul lor în circulația monetară a Federației Ruse

Pentru a realiza obiectivele au fost stabilite sarcini cum ar fi:

Studiul istoriei carduri de plastic în Rusia;

Studiul normativ - documentare juridică privind tranzacții folosind cardurile de plată;

Analiza pieței de carduri de plastic in banca SA" rus Standard Bank»;

Studiul problemele și perspectivele de dezvoltare a pieței carduri de plastic în Federația Rusă" .

Scopul cercetării -. Analiza de piata card de credit bancar comercial

Subiectul acestui studiu este -. Banca Comercială SA" rus Standard Bank»

Când scrieți o lucrare de cercetare s-au folosit următoarele metode:

metodă comparativă;

metodă de analiză;

Clasificare;

generalizare.

Această teză constă dintr-o introducere, trei capitole, concluzii, bibliografie, și aplicații.

Primul capitol a discutat aspectele teoretice ale apariția și dezvoltarea a sistemului de carduri de credit din Rusia, aspectele de reglementare acoperite -. Prevederilor legale, iluminate istoria de dezvoltare de carduri de plastic de pe teritoriul Federației Ruse

În al doilea capitol analiza directă a emiterea de carduri de credit pe exemplul băncii" Standard rusesc", analizate și evaluate riscurile asociate cu emiterea de carduri de credit în bancă încercare.

În capitolul al treilea, la rândul său, a studiat principalele tendințe și perspectivele de dezvoltare a pieței card de credit în Rusia. Recomandări și soluții la problemele legate de producția și emiterea de carduri de credit în Rusia.

aspecte 1.Teoreticheskie ale funcționării pieței de carduri de plastic în Rusia


0.1 Istoria dezvoltării de carduri plastice din Rusia


Card de credit - un termen generic folosit pentru a descrie instrumentul de plată eliberate de unele organizații diferă în scopul lor de plăți între persoane fizice și juridice și organizațiilor profesionale, include un sistem de clienti bancare la domiciliu și la locul de muncă, precum și oferă o o...


1 - 17 | înainte