Politica de creditare a băncii

Introducere

politica de creditare a bancii

dezvoltarea de produse și servicii bancare pentru sistemul financiar și de credit de orientarea activ solicită instituțiilor de credit la piața de credit, formarea și dezvoltarea activează pe această piață instituțiile de intermediere informaționale, dezvoltarea bazei de resurse a instituțiilor financiare asociate cu împrumut. Pe piața de credit afectate de o serie de factori, dintre care unele stimulează dezvoltarea pieței; alte -. reglementa aceasta, iar unii factori acționează ca o frână, prevenind dezvoltarea pieței

Prin urmare, tema aleasă de munca curs" Dezvoltarea politica de creditare a organizației comerciale" este relevantă astăzi.

Obiectul de muncă curs de studiu -. NB" Trust»

Subiectul cercetării -. Obiect de cercetare politica de creditare

Scopul lucrării curs este dezvoltarea politicii de creditare a Băncii Naționale" Trust".

Pentru a atinge acest obiectiv în rezolvarea următoarele sarcini:

- pentru a da o idee, scopurile și obiectivele politicii de credit;

- pentru a identifica factorii care influențează politica de creditare a Băncii;

- pentru a descoperi tipurile și modelul politica de creditare a băncii;

- face o scurtă caracteristici organizatorice și economice ale NB" Trust»;

- o analiză a portofoliului de credite al Băncii" Trust» Național;

- îmbunătățirea comportamentul politica de creditare a băncii;

Baza teoretică pentru a scrie un termen de hârtie au fost acte juridice ale Federației Ruse în domeniul reglementării bancare, lucrările de oameni de știință ruși și străini să studieze întrebări, cum ar fi Rose PS, Glushkov NB, Tagirbekov KR, Smulov AM și DR.

În cursul acestei lucrări au fost utilizate metode de analiză pe orizontală și pe verticală.

Curs de lucru include o introducere, trei capitole, concluzii, lista de referințe și anexe. Când scrieți lucrarea a fost utilizată literatura. Suma totală de muncă este de pagini dactilografiate.


1. Aspecte teoretice ale politicii de credit a bancii


1.1 concept, scopurile și obiectivele politicii de creditare a Băncii


politica de creditare definește obiectivele și prioritățile activitățile de creditare ale băncilor. La întrebarea de conținutul politica de creditare a băncii, există direcții diferite. De exemplu, în politica de creditare financiar și în dicționarul de credit este tratată ca o parte integrantă a politicii economice, care este un sistem de măsuri în domeniul de creditare a economiei. În literatura de specialitate străină și politica de creditare este tratată ca o metodă de efectuare a activităților legate de consecvent de creditare, în cazul în care principiile sunt baza pentru definirea unor politici adecvate și modul în care acestea sunt puse în aplicare.

Unii autori cred că politica de creditare - o strategie si tactici ale operațiunilor de creditare ale Băncii [6]. Politica de credit în ceea ce privește strategia include prioritățile, principiile și obiectivele de conținut de o anumită bancă pe piața creditelor, precum și în ceea ce privește tactici - instrumente financiare și de alte utilizate de banca pentru a atinge obiectivele în efectuarea tranzacțiilor de creditare, regulile de comision lor și organizarea procesului de credit. Politica de credit este una dintre fețele o gamă largă de politici promovate de bancă în activitățile sale, astfel încât punctul principal în dezvoltarea politicii bancare și de credit este o declarație corectă a obiectivelor și selectarea unor instrumente adecvate pentru punerea sa în aplicare.

Având în vedere politica de creditare a băncii ca un element al politicii bancare, trebuie subliniat faptul că scopul ...


1 - 18 | înainte