De credit și valutare tranzacții
Cursuri

Subiect:

de credit si de schimb valutar tranzacțiilor


Tomsk - 2014


Content


Introducere

. Conceptul de credit

. Tranzacțiile de schimb valutar din Federația Rusă

. 1 Regulamentul tranzacțiilor de schimb valutar ale băncilor

. 2 bazele economice ale tranzacțiilor de schimb valutar ale băncilor din Rusia

. 3 Clasificarea și Conceptul tranzacțiilor de schimb valutar ale băncilor Rusia

Concluzie

ReferințeIntroducere


valutar și bani - conceptul este similar, dar nu identic. Banii sunt în fața noastră sub formă de bilete sau cecuri bancare, monede care circulă în țară. Sub valuta realiza bancnote, cecuri și monede. Valutar - acest lucru este, de asemenea, bani, dar domeniul său de aplicare este mutat exterior, care vizează piața mondială

.

Dar conceptul de bani și valută nu este identic cu altul și că nu toate costurile de caractere naționale pot acționa în calitate de monedă. Moneda sunt bani care sunt recunoscute de comunitatea mondială ca echivalenți generale. În ceea ce privește bancnotele care acționează ca o măsură a valorii și a mijloacelor de acumulare atât acasă, cât și pe piața mondială, conceptul de valută și bani sunt la fel. În practică, ei sunt liberi să treacă frontiera și să vină înapoi. Dar bancnote în valută neconvertibilă nu poate fi.

Diferite forme de dialog economic global - comerțul cu bunuri și servicii, circulația capitalurilor de împrumut și investiții, de producție și de cooperare tehnico-științifică, migrația forței de muncă și turism forma ofertei mondiale și a cererii cu privire la o monedă națională. De exemplu, compania rusă cumpără computere japoneze și pot plăti pentru ele în ruble. Dar convertibilitatea limitată a rublei. Vânzătorul japonez este necesar - să continue producția, livrarea si plata, etc.- Sau yeni, de exemplu, dolari, euro. Este necesar, prin urmare, de a obține valută străină în prealabil.

schimbul internațional de mărfuri, servicii și de capital în orbita sa implică piața valutară. Importatorii schimb monedă națională pentru moneda țării în care le cumpără bunuri și servicii. Exportatori, la rândul său, a primit încasările la export în valută străină, vinde în schimbul monedei naționale. Investitorii care investesc în economia unei țări, au nevoie de moneda.

Scopul a cercetării noastre este de a studia mecanismul de control al schimbului, luarea în considerare a celor mai importante și esențiale conceptele de această problemă, precum și studiul de calcule pentru tranzacțiile valutare.

Relevanța a subiectului este strâns legată de procesele care au loc în structura economiei republicii.1. Conceptul de credit


împrumut bancar este pe de o parte, suma de bani oferite de bancă pentru o anumită perioadă de timp și în anumite condiții, pe de altă parte, - o anumită tehnologie pentru a satisface nevoile financiare împrumutat declarat. În al doilea caz, un împrumut bancar este un set ordonat de interdependente proceduri organizatorice, tehnologice, informaționale, financiare, juridice și de altă natură care alcătuiesc interacțiunea holistică a reglementărilor bancare în fața angajaților și serviciile sale cu un client al băncii privind furnizarea de fonduri. Ia forma de acordarea de împrumuturi, facturi contabile și alte forme.

de credit în piață este o formă de circulație a capitalurilor de împrumut, de exemplu, capitalul bani prevăz...


1 - 14 | înainte